Photopea: retoc d’imatges com un professional

Photopea és una excelent alternativa a Photoshop, de fet el seu punt fort és la seva capacitat per obrir i exportar fitxers PSD de Photoshop, una característica poc habitual i extremadament útil. També utilitza les mateixes dreceres de teclat que Photoshop, fent que la transició d’una a l’altra sigui fàcil.

A diferència d’algunes alternatives de Photoshop online, Photopea és una aplicació web HTML5, així que s’executarà en qualsevol navegador web modern sense necessitat de connectors.

Pel que fa a les aparences, és molt similar a una versió una mica més antiga de l’editor d’imatges d’escriptori de codi obert GIMP, cosa que no és gens dolenta. Està clar, totes les seves eines són fàcilment reconeixibles, i els seus menús estan ordenats en un ordre lògic. Podeu treballar en diverses imatges simultàniament i canviar-les entre les pestanyes pràctiques.

Com totes les millors alternatives en línia del Photoshop, Photopea admet capes i màscares. Hi ha el complement habitual de pinzells i eines d’edició de colors, filtres i eines avançades d’edició de text per al treball de disseny.

Si et subscriu a Photopea eliminaràs els anuncis del lloc i et donarà l’oportunitat d’enviar els teus comentaris als desenvolupadors, però la versió gratuïta és summament impressionant. És difícil creure que una eina tan poderosa sigui, en realitat, una aplicació web.

Página web de Photopea

 

Deixa un comentari