Jocs Online per apendre a programar

codecombatAprendre jugant és alguna cosa interessant a nivell didàctic per als nens, però també molts que no són tan petits voldran aprendre jugant i passant-ho bé.

Amb aquests jocs, mentre jugues pots aprendre a programar.

  • Codecombat un videojoc per aprendre JavaScript, ja que el teu personatge es mourà i lluitarà gràcies al que tu li indiquis amb el codi que escriguis.
  • CodeAvengers disposa de diversos nivells de dificultat, segons l’experiència de el jove programador, facilita el desenvolupament de el pensament crític i la resolució de problemes, a el temps que s’aprèn a programar diversos jocs en diferents llenguatges.
  • Code Karts introdueix la pre programació als nens a partir de 4 anys a través d’una sèrie de puzles lògics en forma de carrera. L’objectiu és utilitzar els blocs de direcció per aconseguir portar el cotxe fins a la línia de meta mitjançant una observació meticulosa de la pista i una mica de pensament lògic.
  • Coding Game és una aplicació web similar a un joc on resoleu trencaclosques i desafiaments escrivint codi real. S’admeten més de 25 llenguatges de programació, inclosos Java, C #, Python, JavaScript, Lua, Go, Rust i molt més. Cada trencaclosques / desafiament té un tema (per exemple, programa la torreta per enderrocar els dirigibles que s’acosten massa), que posa en marxa el factor divertit.
  • Vim Adventures: amb aquest interessant joc, podràs aprendre programació amb el famós vim. També és online, de manera que pots gaudir-ne des de qualsevol sistema per aprendre el llenguatge de vim.
  • Check Io: jugaràs en un món en el qual has de explorar les teves habilitats de programació. Igual que l’anterior, és online.
  • Code Wars no és tant un joc com una manera gamificada de practicar la codificació i resoldre desafiaments algorítmics. Obteniu punts per completar trencaclosques i els valors dels punts es determinen per l’eficàcia de les vostres solucions. Codewars us permet veure les solucions enviades per altres persones, que podeu estudiar i aprendre. Crec que és una de les millors maneres d’aprendre un nou llenguatge de programació i els seus idiomes.
  • Schema Verse: un joc d’estratègia senzill basat en la base de dades PostgreSQL i per tant, hauràs de fer servir ordres SQL per avançar. També es tracta d’un joc online,
  • Cee Bot: podràs viure aquestes aventures i aprendre utilitzant llenguatges de programació com C #, Java, i C ++.

Deixa un comentari